We are journalistic community, which deals with the protection of consumers, citizens and small entrepreneurs against the despotism of the public and state sector. Do not hesitate to contact us in resolving cases of corruption, fraud, embezzlement and other dishonesty. Journalists of our team are members of the International Organization of Journalists. We operate in Central Europe, EU countries and cooperate worldwide.

středa 24. září 2014

Odporné taktiky "Šmejdů" – Pohled do zákulisí

Lidé se často rádi baví blbostí ostatních. Když ale někdo "napálí" Vás, už to taková legrace není, že…

Rádi Vás proto upozorníme na některé taktiky tzv. "Šmejdů", abyste v budoucnu se mohli lépe bránit, rozhodovat sami za sebe a nenaletěli na levné psychologické triky.



Jak vlastně tato reportáž vznikla? – Při procházení jednoho z našich archivů jsme objevili námět na článek od externího redaktora, který před časem se dostal až do hloubky doupěte "Šmejdů" – nechal se jimi přímo zaměstnat – čímž získal pro veřejnost velice zajímavou informaci, a sice podrobný a originální návod, používaný "Šmejdy" ke školení nových pracovníků!

To, že při svých nekalých praktikách "Šmejdi" neváhají použít jakýchkoliv prostředků, je všeobecně známý fakt. Věděli jste ale, že používané postupy jsou velice často vypracovány renomovanými psychology s cílem jakéhosi "mentálního útoku" na nic netušící novopečené zákazníky?

Nevěříte? – Posuďte sami! Nechali byste se napálit?


Předkládáme původní a neupravený návod, jak páni podvodníci se učí už od nejnižší "pracovní" pozice.


[Otevřít "návod" v novém okně - PDF]

[Alternativní odkaz - rovnou na PDF]

NÁHLED:
(Pro stažení jednotlivých stránek v plné velikosti klikněte pravým tlačítkem a Uložit obrázek jako)





Žádné komentáře:

Okomentovat